I said YES

I said YES


Op je huwelijksdag - één van de mooiste dagen van je leven - wil je er ongetwijfeld op je best uit zien. Het zou dus zonde zijn, mocht je kapsel het ergens halverwege de dag laten afweten of je make-up na enkele uren spoorloos verdwenen is.

Je investeert heel wat geld in mooie beelden van een goede fotograaf, dus zorg er dan ook voor dat je make-up en haar goed zit.

En dat is waar ik met veel plezier voor zorg. Geen half werk, geen goedkope producten maar degelijk materiaal, professionele make-up

en de know-how door een jarenlange ervaring bij TVshows en professionele fotoshoots.

Hoe ga ik te werk?


Eens je huwelijksdatum vastligt en je graag met me wil samenwerken, stuur je best zo snel mogelijk een mailtje om jouw datum te reserveren.

Je mag me altijd al voorbeelden sturen van wat je wil van kapsel en make-up alsook een foto van jezelf en van je kleed. Zo kan ik bekijken of de verwachtingen kunnen ingelost worden. Eventueel kan er ook gebruik gemaakt worden van extensions, valse wimpers,...

Min of meer een maand op voorhand gaat de proef door. Deze gebeurt bij je thuis en duurt ongeveer 1 - 2,5 uur. Tijdens deze proef worden er kapsels en make-up geprobeerd en worden ook de verder details en planning van de dag zelf uitvoerig besproken. Speldjes en make-up voorzie ik, eventuele sierspelden of bloemen moet je zelf voorzien, maar moeten niet noodzakelijk al op de proef aanwezig zijn.


Heb je interesse? Stuur me snel een mailtje voor meer info en ik maak met veel plezier een offerte op maat!


Portfolio


Deze bruiden zeiden de afgelopen jaren 'ja' tegen hun grote liefde. Geniet even mee van hun grote dag.

Fleerdonk 7

2811 Leest

België

MOOIZO+32 - 473 56 62 11

© Copyright. All Rights Reserved. Images by @Leentje Loves Light